Bugün
Magazin
20 Nisan 2024 - 23:54

Sevilen diziden üzen karar.

20 Nisan 2024 - 23:54

Milyonlar üzüntüden isyan etti! İddiaya göre yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen dizi final yapacak, tarih de belli oldu.

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler'in paylaştığı TRT'nin yeni sezondaki iddialı projelerinden biri olan Bir Sevdadır dizisinin yakın zamanda yönetmeni değişmişti. Dizi reytinglerde istediğini alamayınca final kararı verildi.Yakın zamanda yönetmeni değişen Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği "Bir Sevdadır" dizisi için final kararı verildi.
"Bir Sevdadır" dizisi TRT'nin 2024'ün başında izleyicisiyle buluşturduğu iddialı projelerinden biriydi. Mehmet Bozdağ, Özlem Aybek, Zümrüt Karaduman, Emre Saraçoğlu'nun yazdığı dizinin yakın zamanda yönetmeni değişmiş, Osman Taşçı reji koltuğuna oturmuştu.

FİNAL KARARI VERİLDİ : Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; çarşamba akşamları yayınlanan dizinin ekran macerası sona erecek. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler'in paylaştığı ve reytinglerde beklentiyi karşılamayan dizi 13. Bölümde final yapacak.

TARİH BELLİ OLDU : 17 Nisan'da 11. bölümü yayılanan dizinin 1 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana veda etmesi planlanıyor.

BİR SEVDADIR KONUSU
Çocuklarının geleceği için planlar yapan Yeşil’in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir. Oysa yıllardır tasarladığı planı uygulamaya çalışan Yeşil için hayatın başka planları vardır.
Yasin, milyonların sevgilisi ünlü bir Karadenizli futbolcu, Yeşil ise hayata epey yenik başlayan bir genç kadın... Yeşil okutulmamıştır, erken yaşta evlendirilmek için büyütülmüştür. Henüz 18’ine bile basmamışken Cenap Ağa’nın oğlu Ünal ile evlendirilirken biri onu düğününden kaçırır. Bu kişi, Yasin’in ikizi ünlü futbolcu Ersin’dir. Aynı gece yaşanan kovalamacada Ersin ö-lür. Ünal sakat kalır ve kardeşi Ferhat ö-lür. Yeşil hapse girer, 7 yıl yatar. Orada ikiz çocukları olur: İshak ve Boncuk. Aradan geçen yıllar ka-n davasını bitirmemiştir.

Tahliye günü geldiğinde Ünal’ın kardeşi Tufan, kardeşlerinin intikamını almak üzere Yeşil’i cezaevi kapısında beklemektedir. Yeşil hapiste yattığı süre boyunca boş durmaz. Kendini her şeyiyle hayata hazırlar. Onu dışarıda büyük ve zorlu bir sınav beklemektedir. Yaşananlardan dolayı artık bir ailesi olmayan Yeşil’in kendi ve çocukları için en büyük hayali bir ailedir. Yeşil her şeyi göze alarak, çocuklarıyla birlikte ünlü futbolcu Yasin’in ailesi Bıçakçılar’a gidecek ve onların himayesine sığınacaktır.

BİR SEVDADIR OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ
Feyyaz Şerifoğlu-Yasin
Sude Zülal Güler-Yeşil
Ekin Mert Daymaz-Tufan
Ahmet Yenilmez-Rıza Dayı
Doğukan Polat-Ünal
Sinan Tuzcu-İshak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR